De Givers

De givers zijn de oudsten van al onze takken. Deze 14 tot 16-jarigen zoeken het avontuur op. Deze hechte groep verzint af en toe zelf een activiteit. Een stadsspel, een oerdegelijk bosspel, een beursspel,...: ze spelen het allemaal. Givers voelen zich scout in hart en nieren en laten dat graag aan de wereld zien!

De givers vergaderen op het terrein van Basisschool 't Groen Drieske (Voordries 31) 14u tot 17.30u, tenzij anders vermeld.

Maandprogramma:

Laatste berichten:

Cava verkoop Givers

Beste ouders, leden en sympathisanten

Dit jaar gaan onze givers op buitenlandskamp naar Polen en Slowakije. Om de kas te spijzen organiseren we dit jaar een cava verkoop, ideaal voor de eindejaarsperiode die bijna voor de deur staat. Indien je interesse hebt stuur dan zeker een mail naar hdbgivers@hotmail.com of spreek op zondag een van de leiding of de givers zelf aan.

Stevige linker

De giverleiding

CAVAVERKOOP_formulierHDB

Speculaasverkoop 2018

Op zaterdag 17 november gaat naar jaarlijkse gewoonte opnieuw de speculaasverkoop van de HDB-scouts door.
Wil je ons graag steunen? Doe dit dan door je speculazen in voorverkoop te bestellen, voor 14 november, via dit formulier en wel aan de voordeelprijs van €4,50 i.p.v. €5 op 17/11/2017.
Graag vragen we om Uw bestelling via overschrijving te betalen. Hiervoor ontvangt U de nodige info na het plaatsen van Uw bestelling.

Lidgeld

Lidgeld nog niet betaald?

Stort dan 38 euro op Rek. Nr.: BE38 1030 2756 7872 op naam van HDB-Scouts Gentbrugge. En vermeld zeker de naam van uw zoon/dochter + tak

De leiding van de givers:

Kevin Dauwe

Totem: Aangename Mungo

Kevin is jarig op 15 december 2019.

Dries Van Mullem

Totem: Tierige Spreeuw

Dries is jarig op 7 augustus 2019.

Jef Vermeire

Totem: Trouwe Slangenhalsvogel

Jef is jarig op 14 januari 2019.

Zarah-Louisa Caen

Totem: Frishoningoranje Levenslustige Spreeuw

Zarah-Louisa is jarig op 30 maart 2019.

Jente Goddemaer

Totem: Ochtendzonzilvere Klibberige Beo

Jente is jarig op 21 januari 2019.

Orphée De Vydt

Totem: Gekkogroengele Rapse Lijster

Orphée is jarig op 17 oktober 2019.

Maarten Malfliet

Totem: Volhardende Olifant

Maarten is jarig op 9 juli 2019.

Bil Jetten

Totem: Dikke tetten