Cava verkoop Givers

Beste ouders, leden en sympathisanten

Dit jaar gaan onze givers op buitenlandskamp naar Polen en Slowakije. Om de kas te spijzen organiseren we dit jaar een cava verkoop, ideaal voor de eindejaarsperiode die bijna voor de deur staat. Indien je interesse hebt stuur dan zeker een mail naar hdbgivers@hotmail.com of spreek op zondag een van de leiding of de givers zelf aan.

Stevige linker

De giverleiding

CAVAVERKOOP_formulierHDB

Speculaasverkoop 2018

Op zaterdag 17 november gaat naar jaarlijkse gewoonte opnieuw de speculaasverkoop van de HDB-scouts door.
Wil je ons graag steunen? Doe dit dan door je speculazen in voorverkoop te bestellen, voor 14 november, via dit formulier en wel aan de voordeelprijs van €4,50 i.p.v. €5 op 17/11/2017.
Graag vragen we om Uw bestelling via overschrijving te betalen. Hiervoor ontvangt U de nodige info na het plaatsen van Uw bestelling.

Lidgeld

Lidgeld nog niet betaald?

Stort dan 38 euro op Rek. Nr.: BE38 1030 2756 7872 op naam van HDB-Scouts Gentbrugge. En vermeld zeker de naam van uw zoon/dochter + tak

Start scoutsjaar 2018-2019

Beste ouders

Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en daar horen standaard een paar dingen bij.
Vanaf vandaag mogen jullie de leiding verwachten om jullie kinderen in te schrijven.
Door een klein foutje bij team redactie vermeld het stel je voor boekje dat het over scoutsjaar 2017-2018 gaat ipv 2018-2019. Daarom vinden jullie hier de versie met de juiste data en het juiste jaarthema in vermeld.

Mochten er nog vragen zijn over de inschrijvingen, aarzel dan niet om de leidingsploeg of de groepsleiding te contacteren.

Een stevige linker
De groepsleiding

Stel je voor 2018-2019

Klik hier om te downloaden