LT2 HDBOUWT EEN NIEUW JOGILOKAAL

LT-wat?

LT2 (Lokalen en Terreinen op Lange Termijn) is een groep oud-leiding en sympathisanten van de HDB die helpen bij het onderhoud van de gebouwen en terreinen van de HDB. LT2 werd opgericht in 2002 om de HDB te voorzien in degelijke en goede lokalen.

Op 17 jaar kreeg de HDB met de hulp van LT2 er ondertussen een nieuw welpenlokaal, stam en kapoenen- & giverlokaal bij. We missen dus enkel nog een nieuw jogilokaal! Meer informatie over het lokaal vindt u alvast op https://www.hdb-scouts.be/LT2

Met LT2 willen we ons volgend jaar dan ook volledig smijten en starten met de bouw van een nieuw jogilokaal. En hierbij kunnen we uiteraard alle hulp gebruiken die we kunnen krijgen!

Fondsenwerving

Financieel is uiteraard een van de belangrijkste manieren om ons hierin bij te staan! Giften kunnen gestort worden op BE55 4096 5041 4144 met de mededeling “BVG 5-388 HD BOUWT“. Vanaf €40 krijgt u een fiscaal attest opgestuurd! Als u dit dus nog voor het einde van dit jaar doet, telt deze storting nog mee voor uw belastingsaangifte volgend jaar!

Of misschien heeft u werkvolk nodig voor te helpen met de afbraak of opkuis van een werf? U zoekt een aantal enthousiastelingen voor het openhouden van de bar op uw fuif? Aarzel niet, en contacteer ons via LT2@outlook.be om uw aanbod te bespreken!

Vrijwilligers gezocht!

Maar we zijn geen Gulzige Geldwolven, en ook op vele andere manieren kunt u helpen! Bent u een Handige Hamster of een Bedreven Beermarter en wilt u  helpen bij de bouw? Of wilt u eens koken voor de Hongerige Hyenas op een werkdag? Heeft u een ander idee of een andere manier om ons te helpen? Of bent u gewoon een Nieuwsgierige Nerts en wilt u alles weten over de toekomstige werken? Contacteer ons dan door een mailtje te sturen naar LT2@outlook.be, en dan houden wij u op de hoogte van het bouwproject!