LT2 – HDB BOUWT EEN NIEUW JOGILOKAAL

Met LT2 bouwen we een nieuw jogilokaal voor de HDB-scouts, en jij kan ons daarbij helpen!

LT-wat?

LT2 (Lokalen en Terreinen op Lange Termijn) is een groep oud-leiding en sympathisanten die helpen bij het onderhoud van de gebouwen en terreinen van de HDB. LT2 werd opgericht in 2002 om de HDB te voorzien in degelijke en goede lokalen. Sindsdien kreeg de HDB met de hulp van LT2 er ondertussen een nieuw welpenlokaal, materiaalkot en stam (Achterdries 52) bij en een kapoenen- & giverlokaal (Voordries/Achterdries). We missen dus enkel nog een nieuw jogilokaal!

Met LT2 willen we ons  dan ook volledig smijten en de HDB-scouts een nieuw jogilokaal bouwen. En hierbij kunnen we uiteraard alle hulp gebruiken die we kunnen krijgen!

Officiële opening: 18 september 2022

De officiële opening van het lokaal vindt plaats op de startdag van de HDB-scouts op zondag 18 september 2022. Die dag ben je welkom vanaf 10 uur op het terrein in de Emiel Claeyslaan.

Ter ere van het nieuwe lokaal organiseert LT2 ook een barbecue die dag. Wil je je inschrijven hiervoor? Dan kan dat nog tot 9 september via https://www.hdb-scouts.be/bbq2022/

Geldacties

Wil je ons financieel steunen, dan kan je dat nog steeds door een fiscale gift te geven voor het project. Meer info hierover kan je vinden op onze pagina over fondsenwerving voor het nieuwe jogilokaal.

Partners

Naast jullie steun, wordt ons bouwproject ook mogelijk gemaakt door de steun van Stad Gent en CERA.