Werkdagen en vrijwilligers

Vrijwilligers gezocht!

Bent u een Handige Hamster of een Bedreven Beermarter en wilt u helpen bij de bouw? Of wilt u eens koken voor de Hongerige Hyenas op een werkdag?
In juni starten we de houtskeletbouw en vanaf dan zullen vele helpende handen kunnen gebruiken.
Welkom op onderstaande data. Via mail naar LT2@outlook.be kan je opgeven of je ons zou willen helpen op één van de werkdagen.
Zo houden wij zicht op de groep en doen we het nodige voor de lunch en de vrijwilligersverzekering.

Overzicht werkdagen

Op dit moment zijn er geen concrete werkdagen gepland, maar er is wel nog wat werk te doen. Laat ons dus zeker weten of je eens wilt komen helpen, dan noteren we je naam op de lijst van vrijwilligers en contacteren we je zodra we meer zicht hebben op nieuwe werkdagen!