Fondsenwerving nieuw jogilokaal

Fondsenwerving

Renteloze lening

We zijn nog op zoek naar €25.000 om de laatste fase van het bouwproject te voltooien. Hiervoor willen we beroep doen op een RENTELOZE LENING.

Wat is een renteloze lening?

Via een renteloze lening zoeken we personen die gedurende een periode van 10 jaar éénmalig een bedrag van €500 willen uitlenen aan de scouts. Elk jaar wordt één tiende van het bedrag terugbetaald (€50), tot na 10 jaar het volledige bedrag is terugbetaald.

Hoeveel bedraagt de renteloze lening?

We zijn nog op zoek naar €25.000 om de bouw te voltooien. Om dit bedrag te halen zoeken we 50 personen die elk €500 willen lenen aan de scouts.

Hoe kan ik me hiervoor engageren?

Vul ons formulier in om je aan te melden!

Fiscale giften

Daarnaast kan je ons ook steunen door het storten van een fiscale gift. Giften kunnen gestort worden op BE55 4096 5041 4144 met de mededeling “BVG 5-388 HD BOUWT“, vanaf €40 krijg je dan een fiscaal attest toegestuurd!

LT2 als werkkracht?

Of misschien heeft u werkvolk nodig om te helpen met de afbraak of opkuis van een werf? U zoekt in de toekomst een aantal enthousiastelingen voor het openhouden van de bar op uw fuif? Aarzel niet, en contacteer ons via LT2@outlook.be om uw aanbod te bespreken.

Alvast bedankt voor je steun!