• Dit event is voorbij.

Groepsfeest 2019

19 april - 20 april

Beste leden, ouders en sympathisanten

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren in 2019 opnieuw ons groepsfeest, een weekend waar velen van jullie waarschijnlijk steevast naar uitkijken! Een weekend vol plezier voor elke generatie. We hopen dat jullie ook dit jaar talrijk aanwezig zijn.

VRIJDAG 19 APRIL kunnen jullie de dansvloer onveilig maken op onze befaamde (WOODY) WOODFUIF.

ZATERDAG 20 APRIL zijn jullie allemaal welkom om te genieten van onze heerlijke SPAGHETTI met aansluitend een supergezellig KAMPVUUR om een warme babbel te doen met een (on)bekende.

Om te zorgen dat wij voor iedereen genoeg eten voorzien, is het belangrijk dat jullie zich op tijd inschrijven. Daarom hanteren wij onderstaand formulier. Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt!

Er is keuze tussen “gewone” en vegetarische spaghetti. We hanteren 2 tarieven: volwassenen betalen
€ 12 en kinderen (tot 12 jaar) betalen € 10. Bij financiële moeilijkheden bieden wij de regeling scouting op maat aan, indien u hiervan gebruik wilt maken verzoeken wij u om de groepsleiding te contacteren via hdbgroepsleiding@hotmail.com. Dit uiteraard in alle discretie.

Als u hebt overgeschreven is het vanaf 17 APRIL is het mogelijk om de kaarten af te halen op ons terrein in de E. Claeyslaan tussen 10u en 18u. Indien dit niet lukt is het ook mogelijk om de kaarten de avond zelf af te halen (met een langere wachttijd…).

Tot dan!

Link voor inschrijving: