100 jaar HDB: Challenges #OVERDHONDERD

WAT?!

Ondertussen is de HDB scouts al OVER DE HONDERD en om dat extra in de verf te zetten dagen wel alle leden, leiding, oud-leiding, ouders, sympathisanten… UIT!

In de loop van het jaar worden er 100 challenges losgelaten op de beestige bende van de HDB, hopelijk worden jullie hierdoor niet OVERDONDERD?

Hoe gaat het in zijn werk?

Kies een toffe uitdaging en begin eraan! Lukt het je niet alleen? Zoek vrienden of vriendinnen om te helpen.

Je kan ook altijd een steentje bijdragen bij een grote challenge, die zullen we in het vet zetten. De bewijzen van de volbrachte challenges kan je aan ons bezorgen via Sociale media/mail/postduif/…

Als deze allemaal voltooid worden volgt er nog iets…?!!

De challenges #OVERDHONDERD

Hier krijgen jullie al de 10 eerste challenges, op de startdag van het scoutsjaar 2019-2020 krijgen jullie nog een nieuwe lading!

Challenges in het vet zijn challenges waarvan elk klein beetje helpt, post hiervan jouw bewijs op sociale media met de #hashtags die erbij staan. (Doorsturen mag ook via mail of Facebookchat)

1. 100m² gras knippen
    2. HDBier brouwen/ HDBrouwsel
    3. 100 selfies in 100 verschillende steden met scoutsdas: #OVERDHONDERD #scoutsdasselfie